L'Ermita de L'Aldea: Façana Principal Restaurada Amb Suport de la Diputació de Tarrgona

L'Ermita de L'Aldea ha experimentat una transformació notable amb les recents obres realitzades a la seva façana principal, gràcies a la subvenció atorgada per la Diputació de Tarragona. Amb data del 16 de juny de 2023, aquesta iniciativa ha marcat un fit significatiu en la preservació i embelleiment d'aquest important patrimoni local. La restauració de la façana no només destaca l'arquitectura única de l'ermita, sinó que també contribueix a la revitalització de la identitat històrica i cultural de la comunitat.

Aquesta col·laboració entre la comunitat local i les autoritats provincials destaca el valor de la cooperació en la salvaguarda del patrimoni cultural, assegurant que les generacions futures puguin gaudir de l'Ermita de L'Aldea en la seva màxima expressió.

Aquest projecte no només ha millorat l'aparença estètica de l'ermita, sinó que també ha reforçat el sentit d'identitat i orgull a la comunitat. L'Ermita de L'Aldea, ara restaurada, esdevé un testimoni tangible de la importància de preservar i protegir el nostre llegat cultural per a les generacions futures.